tag:blogger.com,1999:blog-36281554.post3551102182879290135..comments2023-04-21T17:23:20.904+02:00Comments on anna eszik: annahttp://www.blogger.com/profile/03553478772181208971noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-36281554.post-17628992975953583642007-05-20T21:32:00.000+02:002007-05-20T21:32:00.000+02:00kosz a receptet, majd kiprobalomregebben mar proba...kosz a receptet, majd kiprobalom<BR/>regebben mar probaltam, de annyira jo egyik se lett, mint a szir<BR/>amugy mar regebben vettem tahinit, de meg nem nyitottam ki<BR/>feherbab nagyon kiraly otlet, en meg csak sargaborsoban gondolkodtam, bar a piacon van csicseriborso mindig<BR/>feherbab, ez nagyon tetszik!!annahttps://www.blogger.com/profile/03553478772181208971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-36281554.post-19919950845051002912007-05-20T07:48:00.000+02:002007-05-20T07:48:00.000+02:00A hummuszt nagyon könnyü otthon elkésziteni. Az e...A hummuszt nagyon könnyü otthon elkésziteni. Az egyetlen trükkös része a ledarált szézámmag-vaj, a TAHINI. Ha az nem kapható a szir boltban (bár feltételezem, hogy igen), akkor egy turmix gépbe kell egy csészényi magot beleszórni és addig turmixolni, amig olajos pasztává verödik szét.<BR/><BR/>Itt van a recept:<BR/>Egyszerre beleraksz a turmixba 40 deka puhára fött csicseriborsót (fehérbabbal is finom), fél deci friss citromlevet, fél deci vizet, egy deci tahinit, 2 cikk fokhagymát . Ezt addig darálod, mig szép sima masszát kapsz. Ha túl sürü, lehet még vizet adni hozzá. Akkor utánnaizesited még sóval, esetleg még több citromlével, és aki szereti, lehet egy kis kumint (keleti köményt) is tenni bele.Fechohttps://www.blogger.com/profile/17638268917727617629noreply@blogger.com