az ember aki nekem ugy egy eve van kepben es mindenfelet foztem mar neki es elvitt annyi helyre [na hat ez igy bena, muszaj lesz mar vmi nevvel illetnem, nincs mese], volt indiaban dolgozni par honapot
amikor oktober legvegen hazajott, hozott nekem uuuu elkepesztoen jo dolgokat
[leirom, miket, mert annyi minden kavarog a fejemben h azert nem irok blogot se mostanaban, es raadasul ez a kavargas csak megjobban be fog durvulni, szoval meg most gyorsan ..]
epp akkor kezdodott diwali, sajnos sajnos azon mar nem volt ott pedig halal izgalmas lehet ahogy utanaolvastam
viszont hozott csodaszep, diwalira keszult edessegeket \o/, mar ezekkel levett a labaimrol
ayurvedikus dolog hogy az ezust jo, emiatt ezust van egy csomon, azt meg kell enni, szuperjo ==> meg ezust-info: vark @ wikipedia + yahoo answers
a fentieknek inkabb a kulsejuk volt pompas, ezek a lentiek viszont amellett h nagyon szepek, hihetetlen finomak is voltak, egeszen odavoltam toluk
amibe szinten azonnal belezugtam az a finomitatlan nadcukor volt
olyasmi izt ereztem rajta, mint a szelidgesztenye, pompas lehet egy ilyennel edesitett suti
azota mar utananeztem, lehet kapni pl a hunyadi teri vasarcsarnok melletti* indiai boltban, lalala
* egy olvasoi level-ben felvetodott kerdes miatt inkabb pontositok: valojaban a vorosmarty utcaban levore gondoltam csaaak bekasrol nezve az a bolt es a hunyadi ter nagyonis egymas mellett vannak, de meg a kodaly korond is siman "_"
aztan hozott vmi nagy tombot
kurkumaval es ghivel keszult edesseg mysore-bol a csaszari cukraszdabol
le kell kanalazni egy kisebb darabot, mikroban meglangyositani h epp megolvadjon kicsit a ghi aztan bekanalazni; vicces
ja, megprobaltam rajonni, mi lehet ez, az a gyanum h mysore pak [ez esetben nem kanalazni kellene hanem szepen vagni egy szeletecsket vagy rombuszt]
azt mondta meglatta ramutatott megvette, nem kerdezte mi ez "_"
betel betel betel betel beteldioval toltve = paan
[tuuuuudom 2 neve van a 2felenek, en csak a paanra emlekszem]
amitol voros az ember szaja es fekete a foga es kopkod folyton es ejjj
es megkostoltam es uuuuu nagyon furcsa volt
egyreszt szuper finom, de tenyleg, masreszt barmennyire is izlett vegul kikoptem mert nekem annyira annyira tomeny volt mintha egy uveg parfumot vettem volna a szamba
nagy kar h vegul nem tudtam meg, le lehet-e fagyasztani vagy barmi modon tartositani, az ismerosok akik kaptak volna ajandekba egy-egy darabot, mind iszonyuan huzozkodtak tole, tok gaz
hozott egy rumot, ooo az nagyon nagyon finom
vmi pia eltort amit kapott de azt mondta nem volt semmi kulonleges, hala egnek ez egyben maradt, igazan pompas rumocska
2 kis kedves mixed pickle a repulorol, az egyiket mar megettuk, dejo volt
hianyzik is a hot mango pickles amit mindig ettunk bimallal, lassan itt az ideje h vegyek egy uveggel magamnak
hehe, errol fogalma sincs h mi, es nekem se; egyelore nem csinaltam vele semmit
[lehet irok majd az indiai barataimnak h mondjak meg, ugyis epp nagy levelezesben vagyok egy vicces pasival aki mar a szamomat is elkerte, hahaha]
dosa mix, a dosarol sokat meselt de vegul ezzel es csinaltam egyelore semmit, olyan tartosnak tunik a csomagolasa hogy biztos elall sokaig es mindig volt vmi izgalmas amit ettunk ..
tok izgi dolgok, koszonom szepen /||\
2011/04/09
annanak indiaboool
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
az én lakótársam is hazament diwalira ősszel és hozott ezüstsütit, szuper volt! még sosem ettem előtte, el se tudtam igazán képzelni, h. milyen lehet...
haha, en meg csak nem is hallottam rola, csak neztem h most cs szivat (szokott) vagy tenyleg meg kell enni *_*
Post a Comment