delutan mosogattam
felborult a mosogatoban egy idiota, marha nehez kancso
lathatatlanul eltort egy tanyer
hozzaeresre ugrott
anyukam igy egyszer majdnem elhullajtotta a fel ujjat
nekem csak masfel cm, es talan rondabb, mint amennyire gaz
emiatt nem alltam neki a betervezett sutotoklevesnek, nem akartam nedves cuccokat vagni
[jobb kez, mutatoujj, nem tudom nem hasznalni]
csinaltam inkabb bulgurt:
ujhagymat + 5-6 fej hajszal vekonyra vagott pici gombat megpiritottam egy kis olivaolajon
raontottem a mar elkeszult bulgurt
[masfel-ketszeres mennyisegu forro sos vizzel leontottem, aztan lefedve allt vagy 1 orat]
tettem bele sok kis aranymazsolat, kb uannyi porkolt csicseriborsot, ezekkel osszemelegitettem utana - mar melegites nelkul - tettem meg bele egy kis fej aprora csikozott paradicsomot, amibol elotte kikapartam a folyekony reszet, par szar zellerzoldet es egy darab felkockazott fetat
amikor ettuk, meg locsoltunk ra kis olivaolajat
meglepett, h milyen finom volt, csak lestem
hu de jo volt
ilyet maskor is
2007/12/03
bulgur
most 21:13
cimkék: itthon, recept - ebed / vacsora
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
:D épp bulguros recepteket kerestem és a google otodiknek kidobta ezt itt. nem hiszem h a gomba is benne lesz, de nagyon el vagyok szanva, hogy jovo heten megcsinalom...
hehe, mennyire meno vagyok
hat csinald meg, kb 5 perc munka van vele es emlekeim szt nagyon nagyon jo volt
a mazsolat ki ne hagyd, es mindenkepp aranymazsolat vegyel, az sokkal sokkal finomabb, mint a sima
Post a Comment