sokat fogytam kint, most vegre itthon eszek rendesen
naponta tobbszor, sokfelet, finomat, megelet, husokat, edeseket, egesz szokatlan
mi karacsony este mindig ugyanazt esszuk:
- hideg sult hus [iden csirke is]
- krumplisalata, fustolthalas krumplisalata, franciasalata [ezekhez a majonezt mindig a batyam csinalja]
- szuper pastetom [en ezt szeretem a legjobban]
- es most mar evek ota itthon sult kenyer
- persze emellett meg ez-az: torma, padlizsankrem, ajandekba kapott szololekvar, hasonlok
most is nagyon finom volt minden, semmi nem hianyzott
aztan kesobb reggelikre, vacsorakra ugyanez, mindenki legnagyobb oromere
eloszor mindig a sima krumplisalata fogy el, sokszor csinalunk megegy adagot
25-en medvehagymas levest es spenotot ebedeltunk, ami haha, nem tul unnepi, de mindeki allatira szereti, siman el is fogyott nyomtalanul, es mindenki annyira tele volt, h keptelenseg lett volna vmi nehezebbet enni
tegnap meg ettunk huslevest, es remek toltottkaposztat, tejfollel, jaj de hianyzott mar a tejfol, a kedves tejfol
suti meg ismet szamtalan sok, elkepeszto mennyiseg, persze mi is sokan vagyunk, nade akkoris
sajnos iden se segitettem semmit, tok gaz, csak 24-en reggel ertem haza, akkorra meg mar minden keszen volt
- kis kocka-pogacsak, nagy csaladi kedvenc
- sajtos csigak, m kedvence
- sajtos rud, altalanos kedvenc
- sajtos lapok, regi ismerostol szarmazo recept, nagyon szereti mindenki
- makos es dios bejgli, aminek az a tortenete, h amikor anyukam eloszor csinalt apukamnak, akkor a horvath ilonaban nezte a receptet, olvasta es mar csinalta is, es a recept vegen van csak ott, h persze ha makosat is meg diosat is akar az ember, akkor csak fele-fele adagokat csinaljon
mire ideert az olvasasban, mar megvolt a ket egesz adag toltelek, meg az egy adag teszta, uh dupla adag toltelekkel csinalta meg, azota is csak igy csinaljuk, nagysagrendekkel jobb mint mas bejglik, de tenyleg, erdemes kiprobalni
en korabban nem is ertettem, mirol beszel vki amikor kiszaradt bejglit mond, ez nem tud kiszaradni, tenyleg nem tud
- a kedvenc sutim, dios lapok kozott fozott tojasfeherjes baracklekvaros hab
- M kedvence: tok mas fele dios lapok kozott krem
- grillazsos napolyi, o de finom
- linzerkarikak dioval meg szederlekvarral, ill baracklekvarral es csokival, a fiuk kedvence
- csokis-narancsos, b kedvence
- zserbo, p kedvence a bejgli mellett
- zserbo-golyok
- mezes, b masik kedvence
- rumos kakaos kockak
- vanilias kiflik
hm, tuti kifelejtettem vmit *_*
2008/12/28
karacsonyi evesek
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
A sajtos lapok meg sajtos csiga recepteket ide! Meg azok zserbós golyók is érdekelnének- nagy zserbórajongó vagyok.
a recepteket meg akarom irni ide is, akkor legalabb nem gaz, ha egyik v masik receptjet nem talaljuk meg..
a zserbo golyok talan az egyetlen ami vmi blogrol szarmazik, majd utananezek
a sajtos lapok tok titkos, epp most mondta mama, de neked majd elkuldom, sztem ugy szabad '_'
Post a Comment