foztem ebedet
mivel eleg ritkan fozok, foleg ilyen melegben, ezert ez egy esemeny
nagyon ronda lett, de tok finom volt, meg nekem is izlett [cs-nek altalaban mindig szokott]
gnocchi zoldsegekkel
gnocchit a plus-ban vettunk, aztan megfoztuk
altalaban sutni szoktuk, mert az van rairva, meg szeretjuk, de nekem mindig gyanus volt
uh most foztuk
sztem az ize igy jobb, viszont az allaga rosszabb
mas, de nekem mindketto bejon
szoval megfoztuk a bolti gnocchit
aztan kis olajban megparoltam, utana megpiritottam 2 szal felkarikazott ujhagymat, 1/4 fej felcsikozott kelkaposztat, 1 feldarabolt kis cukkinit, 20-30 dkg felkarikazott gombat es par karika csipos kolbaszt [eloszor kicsit perverznek ereztem bele, de aztan beletettem, es nagyon jo otlet volt, nagyon finomma tette]
ontottem ra kb 1 dl feherbort, meg megsoztam, megmajorannaztam
aztan amikor kesz lett, raontottem 1-1,5 dl tejszint, meg szortam bele parmezant [amit elore lereszelve lehet venni.., nem igazit]
hm, nagyon jo lett
2007/06/10
most 23:16
cimkék: itthon, recept - ebed / vacsora
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment