2007/07/21

cs szulinapja augusztusban lesz
legnagyobb boldogsagomra az anyukajatol egy HUTOt kap!!!
utanaolvastam sok forumban, de nem birtam semmire se jutni, mindenki mast mond, egyik marka tuti jo, a masik remes, masik szt forditva, ..

segitenetek nekem?
megirhatnatok kommentekben, milyen hutoitek vannak, es jok-e

cs amellett, h nagyon orul neki, total rambizta, milyet kapjon
en mindenkepp alulfagyasztos kombit szeretnek, azokban nagyobb a melyhuto, mint a felulfagyasztosokban
ja, nyilvan nem barmilyen nagyot + dragat, mi kb 80, max 90 ezerre gondoltunk
a no frost tetszik, de nem egyertelmu nekem, h megerik-e a tobbletarat

kineztem egy gorenjet, annak a melyhutoje 103 literes, ami 10-12 literrel tobb az atlagosnal
gorenjekrol amugy sok hibat nem olvastam, leginkabb azt nem szerettek benne, h gyenge, konnyen tornek az ajtoban levo polcok, meg mas muanyag reszletek
itthon electroluxunk van, egyelore nincs vele baj, mar vagy 4-5 eves

koszonom mindenkinek, ha segit

9 comments:

Anonymous said...

Kizárólag no frostot vegyél, nem fogod megbánni. Bosch-t ne, mert nem jó a szerviz (nincs alkatrész, és igen, el fog romlani). Anyukámé electrolux (nem no frost, mert nincs benne fagyasztó), valamivel halkabb az enyémnél, imádja.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9126378

Hacsak nincs pénzetek valami Liebherre, szerintem majdnem mindegy a márka, a lényeg, hogy tudja, amit vársz tőle (a topik elején felsoroltam az én szempontjaimat). Böhönci, fogantyútlan, üvegajtós, A kateg., nem kell leolvasztani, antibacibevonatos, 70 széles (ez a legjobb benne a no frost mellett).

Én néztem közelről gorenjét annak idején, akkor jöttek be a belül gagyi zöld fajták, de nem tűnt annyira törékenynek az ajtóbelső.

anna said...

koszonom a tanacsokat
olvastam mar azt a forumot regebben, es sejtettem, h ha te kommentelsz, akkor no frost es liebherr lesz a csucs javaslat
liebherr az arak alapjan eselytelen
viszont a no frostrol asszem, meggyoztel, ujra elolvastam az erveidet
most talaltam egy boltban 100 000-ert no frost electroluxot, alulfagyasztos kombi
majd hetfon elmegyunk megnezni
lehet, h az nyert
ha nem, akkor maradok a gorenjenel, annak joooo nagy a melyhutoje

Anonymous said...

:))

Az üvegajtós persze üvegpolcos akart lenni. Anyukámnak egyébként különálló, 2 m magas fagyasztószekrénye van, de én senkinek nem kívánom az olvasztgatási procedúrát. Általában sem vagyok márkahívő, a konyhagépeim kiválasztásánál ez nem volt szempont. De hátha mások is jönnek majd befolyásolni :)

Der Chef blogja said...

helló,
nekem electrolux alaulfagyasztós van, átlagos méretű, szürke színű, biztos láttad már a nagy beváráslóközpontokban.kb 95 körül van, mert én nem fehéret vettem.
Szerintem a no frost kamu, mert nem hiszem, hogy valaha is le fogom olvasztani a hűtőmet, illetve nem akarom h a zöldségek külön életet éljenek. De ezt persze te tudod. Én annak idején eléggé belementem a piacba, és az jött ki, hogy egy átlagnál jobb hűtő (siemens, liebherr, lg) min. 150e, ami már sok volt. Nekem az olcsóbb kategóriákból nem tetszett a samsung, mert nem volt egyiken sem rendes fogantyú, illetve nem tetszett. nekem a gorenje nem tűnik jó márkának, kb olyan mint mosógépben a whirlpool, ami persze talán jó, de azért mégiscsak.
ezért jutottam az electrolux-hoz, akinék tök szimpi volt hogy amúgy gyártanak ilyen spéci dizájnú hűtőket, szóval ilyenek alapján, meg persze a megbízhatóság alapján döntöttem az electrolux mellett. Nem bántam meg,sőt mindenki ilyet akar, aki látta.(:

anna said...

tv3:
az az olvasztgatas tenyleg remes lehet
en se bizok semmi markaban jobban, mint a masikban, de azert vannak korulmenyek, amik javitjak egyesek eselyeit, pl h van-e magyarorszagon normalis szervizeles, meg alkatreszek, ..
hm, nem tolonganak a segitokesz emberek sajnos, igy jartam
[de itt legalabb latszik, ki a 2 legsegitokeszebb..]

anna said...

gabor:
most epp nekem is egy electrolux a legszimpibb, bar nem no frost
sajnos a no fros-rol mar meg vagyok gyozve, de electroluxnak csak melyhutoben no frost van kifizetheto aron, es az azzal jar, h a szokasos 92 helyett 78 literes csak a melyhuto, ami keves
azert szimpi nekem a no frost, mert nincs kajaszag, ami sztem nagyon allat lehet
nem, mintha budos lenne a hutom, de a melyhutoben fel eve allo kajaknak melyhuto-ize van, nincs mese
az meg nemjo

samsung nekem se tetszett, de inkabb azert, mert allati kicsinek tunt a 200 literes huto resz, meg igazabol amugy se jott be
gorenjet asszem ejtem, ha nem no frost, akkor electrolux

amugy kineztem egy csodas lg-t, total no frost, de csak gagyi helyeken lehet kapni, es a homaron levo eset [en is pont azt a hutot nezem ki] total elrettentett
markaboltot meg nem talaltam

meg szobajott meg egy whirpool, de attol felek
pedig tokjo arban is, meg meretekben is, es total no frost az is

ugyhogy most fogom a fejem, aztan majd csak lesz valami, ugyse egyedul dontok, tkp nem is en kapom a hutot [csak cs erdektelensegbol rambizta..]

Der Chef blogja said...

Igazából ez kockáztatás, mert a hűtő dologról kevés jó kritikát, véleményt lehet olvasni, pedig szinte mindenkinek van tapasztalata. Az electroluxnak az az előnye, hogy ott elég jól kiépített értékesítési-, és gondolom ezáltal szerviz hálózata van. Amúgy azért ha nincs valami gyári hiba, akkor ezek világvége+1 napig tartanak.

Der Chef blogja said...

Igen abban igazad van, hogy nem lesz kajaszag, bár még nem láttam szagoltam no frost hűtőt. De valszeg ezt tudja. A szalonna szag ha ráül a dinnyére az valóban nem szerencsés, de sajnos ez is olyan mint minden mással, hogy mi ér meg plusz pénzt. Ha neked ez akkor ne gondolkodj. Én azért nem annyira hosszú távra tervezve vettem a hűtőmet, ha majd egy család étkezését biztosítom onnan, akkor mindenképpen egy liebherr-t veszek.(:

anna said...

igen, az electroluxban a szervizhalozat nagyon megnyugtat
annyira kiabrandultam mar a vilagbol, h nem is feltetelezem, h vmi nem romlik el
az teny, h en se nagy csaladra tervezem most, bar otthon a regi lehelunket tobb, mint 30 evig hasznaltuk [az van most itt nalunk, nekem], uh azt se nagyon feltetelezem, h egyszer csak majd veszek egy ujat

majd kitalaljuk, ugyis legkorabban jovo het az eselyes..